مقالات

حذف صدای خش خش و نویز اسپیکر بلوتوثی

حذف صدای خش خش و نویز اسپیکر بلوتوثی

بلوتوث برای اسپیکرها و هدفون‌ها استفاده می‌شود، زیرا مطمئن‌ترین شکل اتصالی است که می‌توانیم از آن استفاده کنیم. کار با آن آسان است و در بیشتر موارد، امکان اتصال خوب بین دستگاه ها و اسپیکرها را فراهم می کند.

ممکن است هنگام استفاده از اتصال بلوتوث متوجه مشکلاتی در اسپیکرها شوید. یکی از رایج ترین مشکلاتی که افراد در اسپیکرها با آن مواجه می شوند، صدای خش خش بسیار آزاردهنده است. این مشکل هنگامی که چندین اسپیکر بلوتوثی را به یک دستگاه متصل می کنید، می تواند بسیار رایج باشد. در این مقاله دلیل صدای نویز اسپیکر بلوتوثی و رفع مشکل نویز اسپیکر را بیان خواهیم کرد.

5 دلیل صدای نویز اسپیکر بلوتوثی

اگر اسپیکر بلوتوثی دارای صدای نویز می‌باشد ممکن است به دلیل تداخل باشد. همچنین ممکن است به دلیل مسافت یا در برخی موارد، عمر کم باتری باشد. بدترین حالت این است که خود اسپیکر آسیب دیده باشد.

مطمئن شوید که نرم‌افزار روی اسپیکر به خوبی کار می‌کند. زیرا این احتمال وجود دارد که اجرای برنامه روی اسپیکر، مشکل ایجاد کرده باشد.

رفع مشکل صدای نویز اسپیکر بلوتوثی

تداخل بلوتوثی با دستگاه های دیگر

اگر به طور ناگهانی صدای نویز در اسپیکر ایجاد شود، احتمال زیادی وجود دارد که تداخل توسط دستگاه‌های دیگری که در نزدیکی هم هستند و از بلوتوث استفاده می‌کنند، رخ داده باشد.

علاوه براین بلوتوث و وای فای از همان فرکانس رادیویی 2.4 گیگاهرتز استفاده می کنند، به این معنی که دستگاه وای فای می تواند روی اسپیکر بلوتوثی نیز تأثیر بگذارد.

بنابراین مطمئن شوید هیچ دستگاهی بین اسپیکر بلوتوثی و دستگاهی که به آن وصل کرده اید وجود نداشته باشد.

راه حل: دستگاه های دیگر را به باند فرکانسی 5.0 گیگاهرتز تغییر دهید و مطمئن شوید که هیچ تداخلی از دستگاه دیگر وجود ندارد.

تداخل صدا و حذف نویز اسپیکر

فاصله

اشیاء و وسایلی که بین سیگنال بلوتوث قرار می گیرند، نیز می تواند بر کیفیت اتصال بلوتوث تأثیر بگذارند.

اسپیکرها معمولا برد بسیار طولانی دارند (بین 10 تا 20 متر). ولی ممکن است دستگاه اتصالی به اسپیکر مثل هدفون برد کمتر از این داشته باشد.

اگر دستگاه بلوتوثی را خیلی از اسپیکر دور کنید، ممکن است متوجه صدای نویز و تداخل از بلندگو شوید. بنابراین، مطمئن شوید که دستگاهی که به اسپیکر متصل است به اندازه کافی به اسپیکر نزدیک است.

راه حل:

برای اطمینان از اتصال قوی، گوشی موبایل/ هدفون بلوتوثی و اسپیکرها را نزدیک یکدیگر نگه دارید.

عمر باتری

بسیاری از مردم نمی دانند که عمر باتری اسپیکرها می تواند بر صدای آنها تأثیر بگذارد. اگر باتری بلندگوهای بلوتوثی خیلی ضعیف شود، ممکن است صدای وز وز از بلندگوها پخش شود.

زیرا بلوتوث اسپیکرها برای درست کار کردن به قدرت باتری آن ها متکی است. وقتی باتری تمام می شود، اتصال بلوتوث ضعیف تر می شود.

در برخی موارد باعث می شود صدا به طور کلی قطع شود (حتی اگر مقدار کمی باتری باقی مانده باشد).

راه حل

 اگر می خواهید اسپیکرها عملکرد خوبی داشته باشند، آن ها را فول شارژ نگه دارید.

نرم افزار

در اکثر مواقع، نیازی نیست نگران به‌روزرسانی نرم‌افزاری باشید که اسپیکر استفاده می‌کند. اگر نرم افزار نیاز به بروزرسانی دارد آن را انجام دهید زیرا احتمالا اسپیکر بهتر کار می کند.

اگر از اسپیکری استفاده می‌کنید که با یک برنامه در تلفن همراه تنظیم شده است، می‌توانید این برنامه را نیز به‌روزرسانی کنید.

راه حل

 مطمئن شوید که نرم افزار اسپیکر بلوتوثی را به روز نگه دارید تا از بروز هرگونه مشکل احتمالی جلوگیری کنید.

گیرنده های بلوتوثی معیوب

احتمال دارد خود بلندگوهای بلوتوثی معیوب هستند. بلندگوهای بلوتوثی، از گیرنده هایی استفاده می کنند که ممکن است آسیب ببینند.

راه اصلی برای تشخیص اینکه آیا اسپیکرها آسیب دیده این است که سعی کنید دستگاه بلوتوثی را به بلندگوی دیگری متصل کنید. اگر بلندگوی دوم نیز کار نکند، متوجه خواهید شد که سیگنال مشکل دارد. اما اگر بلندگوی دوم به خوبی کار کند، می توانید آن را به گیرنده بلوتوث آسیب دیده مربوط کنید.

راه حل

 اگر گیرنده بلوتوثی آسیب دیده است، تعمیر اسپیکر تنها راهی است که می توانید مشکل را برطرف کنید.

اتصال مجدد دو دستگاه بلوتوثی

ممکن است هنگام اتصال دو دستگاه به یکدیگر مشکلی وجود داشته باشد. جفت کردن مجدد این دو با هم می تواند تنها راه حل باشد و فقط چند ثانیه طول می کشد.

استفاده از بلوتوث در مناطق شلوغ دشوار است، زیرا آنها می توانند با یکدیگر تداخل داشته باشند زیرا همه آنها از یک فرکانس ثابت استفاده می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *